1.04.2017 г., 13:11 ч.

Продължение......, 

  Поезия » Гражданска
316 0 2

139/ Те идват с щурм да ни превземат.

И ний допущаме това?!

Във домовете ни да влизат?!

Защо заравяме глава?!

Това е глупав хуманизъм

как чужди хора тук  ще влизат?

И статут ще им дадем?

О, братя трябва да ги спрем!

Със свойте варварски нагони

 те само ще не навредят.

Сега сме на погрешен път

и глупостта ще ни разгони!

О, трябва да се разберем,

дорде е време, да ги спрем!

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ако си мислите ,че това не е най-важния момент на нашето оцеляване, дълбоко се заблуждавате, както много от нас го провят сега!
  • Много сте прав господине. Но сме заети да мислим как да оцелеем всеки ден.
Предложения
: ??:??