139/ Те идват с щурм да ни превземат.
И ний допущаме това?!
Във домовете ни да влизат?!
Защо заравяме глава?!
Това е глупав хуманизъм
как чужди хора тук ще влизат?
И статут ще им дадем?
О, братя трябва да ги спрем!
Със свойте варварски нагони
те само ще не навредят.
Сега сме на погрешен път
и глупостта ще ни разгони!
О, трябва да се разберем,
дорде е време, да ги спрем!
© Hristo Slavov All rights reserved.