16.04.2017 г., 0:42 ч.

Продължение... 

  Поезия » Гражданска
277 0 0

150/Аз после фактум щом помисля...

Над всичко беше любовта.

И „писаното „ щом прелистя,

веднага туй ще потвърдя...

Това за мене бе повеля,

не чувство за една неделя!

Аз този етап съхраних,

като му пишех стих след стих!

Тя бе високо над предела...

Тя беше вечно на върха !

И все ми спираше дъха!

Летеше с полет над орела!

Бе без начало и без край...

Най-хубавата в Първомай!

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??