16.04.2017 г., 11:23 ч.

Продължение......, 

  Поезия » Гражданска
242 0 0

151/Опитах „писането” да откажа,

да съм с науката. Но спрях!

И в Пловдив го планувах даже...

Но казвам ви, че не успях!

Тя бе във мене вкоренена.

И скачаше с Пегас в терена...

Не исках аз и не успях -

В окопа ѝ се окопах!

И стана мойта първа грижа

И търсен смисъл на света!

Не стана мойта суета,

а начин дните си да движа!

И от успехи окрилен,

до края тя остана с мен!

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??