20.04.2017 г., 16:58 ч.  

Продължение... 

  Поезия » Гражданска
278 0 0

154/А в „stihove” ми забраниха

да пращам всякакви творби,

те в стиховете ми откриха

че “феса” вписан  ми вреди!

Акъл от всички  аз не вземам,

защото аз такъв си имам.

Дамгосаха ме най-напред,

че не съм техния поет.

Аз омърсен не впрегнах сили

във туй да ги разубедя

и клеветите им да спра

и пак да си останем мили!

О, аз не чаках с вдигнат пръст,

„от горе” да очаквам мъст!

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??