10.02.2017 г., 19:52 ч.

"Продължение"....... 

  Поезия » Гражданска
272 0 0

92/ Сега нещата щом разчопля,

ще видя в мен Ирански стрес.

Разбира се туй не ме стопля,

но храни моя интерес.

Стоя безпомощен и питам,

за моя собствена защита,

защо и как се разболях,

че в болница „Токуда” спрях.

И легнах с „нож” да се лекувам...

Аз главния хирург избрах.

Но не изпитах капка страх!

Аз нямах време да умувам!

Попаднах във добри ръце.

И благодаря от сърце!

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??