11.02.2017 г., 17:54 ч.

"Продължение"....... 

  Поезия » Гражданска
310 0 0

93/Когато слънцето напече

и всичко бе в зеленина,

живота ми така се стече,

че заизкачвах стръмнина.

И както е казал народа:

във мрак над мене падна свода,

живота ми се промени

и през деня видях звезди.

Започнах малко да слабея,

макар, че се лекувах с мед.

И в часовете след обед,

във треска взех да се люлея!

От този огън, след обед,

разбрах, че нещо не е в ред!

 

 

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??