28.05.2004 г., 10:02 ч.

ПРОЕКЦИЯ 

  Поезия
1430 0 0

                        ПРОЕКЦИЯ
 

Далечни сини планини 
              П
отънали в мъглите на Пространствата.

Легионите на наща страст 
             
Покорили огрените от слънце градове...

Усещане за Вечност.

Взаимния копнеж създава образи-видения...

И като свойство на природата

        Макар и по-голям,
           
светът на другите се проектира незначим,
Върху Вселената на нашата любов.

© Емил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??