28 may 2004, 10:02

ПРОЕКЦИЯ 

  Poesía
1435 0 0

                        ПРОЕКЦИЯ
 

Далечни сини планини 
              П
отънали в мъглите на Пространствата.

Легионите на наща страст 
             
Покорили огрените от слънце градове...

Усещане за Вечност.

Взаимния копнеж създава образи-видения...

И като свойство на природата

        Макар и по-голям,
           
светът на другите се проектира незначим,
Върху Вселената на нашата любов.

© Емил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??