18.07.2007 г., 22:26 ч.

Прогноза за времето... 

  Поезия
700 0 2
А какво преживяхме с тебе?
Не минаха ли бури завист,
дъжд от усмивки-фалшиви...
Почти идоли бяхме -
но истината знаехме.
Пожари от скандали,
сърцата вече бяха пепел.
Мъгли от инат,
горещини от страст,
бризове на нежност...
Тайфуни от ревност,
със еднаквите ти СМС-и
като градушка валеше
думата "Извинявай"...
Съмнения за изневери,
прииждаха като цунами...
Като земетръс бе
новината за раздяла,
но какво от туй -
пак слънчево ще бъде!

© Симона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??