29.08.2007 г., 12:06 ч.

Произведено в мрака 

  Поезия
522 0 3
 

   Made in the Dark   
            

Отричам се от всичко на света,

искам сам да остана.

Ще обичам само нощта

и ще ближа своята рана.


Отричам се от всичко свято

и няма връщане назад.

Сърцето ми от мрак излято

проклина целия свят.


Отричам се от слънцето и светлината,

отричам се от вярата в доброто.

Ще спра да вярвам в чудесата

и в красотата по Земята.


Знам, че имам причина да го направя!

Не го решавам просто така...

Нямам за цел на интересен да се правя

и просто така да обърна гръб на света!


Просто съм крайно разочарован

от всичко, което съм обичал преди.

И вече нямам причина да свеждам поглед

пред погледите на хорските очи!


Поне мракът е съвършеното зло,

което знам, че няма да ме предаде.

Каквото и да дебне там,

за приятел мен ще избере!


     Nick Dracula

© Антон Городецки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • mariniki каза: Злото не е на добро.Бягай.

    Злото няма как да бъде добро! Това всеки го знае! Но и злото си има своя чар, който трябва да бъде оценен!
  • В началото ритъмът не е хубав (спокойно - при мен също), а има някои изрази, които не ми харесаха (например: "Нямам за цел на интересен да се правя" Но за съдържание - отлично е.
  • Злото не е на добро.Бягай.
Предложения
: ??:??