Made in the Dark
Отричам се от всичко на света,
искам сам да остана.
Ще обичам само нощта
и ще ближа своята рана.
Отричам се от всичко свято
и няма връщане назад.
Сърцето ми от мрак излято
проклина целия свят.
Отричам се от слънцето и светлината,
отричам се от вярата в доброто.
Ще спра да вярвам в чудесата
и в красотата по Земята.
Знам, че имам причина да го направя!
Не го решавам просто така...
Нямам за цел на интересен да се правя
и просто така да обърна гръб на света!
Просто съм крайно разочарован
от всичко, което съм обичал преди.
И вече нямам причина да свеждам поглед
пред погледите на хорските очи!
Поне мракът е съвършеното зло,
което знам, че няма да ме предаде.
Каквото и да дебне там,
за приятел мен ще избере!
Nick Dracula
© Антон Городецки Todos los derechos reservados
Злото няма как да бъде добро! Това всеки го знае! Но и злото си има своя чар, който трябва да бъде оценен!