21.10.2005 г., 21:07 ч.

Проклятие 

  Поезия
761 0 0
Да бъда вещица мечтая,
да мога да те прокълна.
Теб никога да не желая,
а ти да ме желаеш всеки път.

Проклятие ще ти отправя.
Ще ослепееш на мига.
Ще те прегръща тишината.
Ще те целува вечерта.

Проклинам те от дълбините на сърцето.
Проклинам те със цялата душа.
Проклинам всяка друга под небето,
която пожелаеш до Смъртта.

Проклятието ми е жестоко.
Но вещиците са такива.
Обичат ли,обичат с обич най-дълбока.
Намразят ли,намразват с пълна сила.

© Силвия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??