5.03.2010 г., 20:44 ч.

Пролет 

  Поезия » Пейзажна
449 0 0

Пролет

 

 

Пролет! Всичко е зелено.

 

Птички пеят. Деца навън се смеят.

Цветя срамежливо главичките подават.

Лястовички малки в гнездото шават.

Подухва вятър от планината.

Жаба квака в реката.

По дърветата се виждат листенца.

Пчелички правят си медеца.

Щъркелът са връща в своето гнездо.

Котенце спинка сладко на дърво.

 

 

 

 

 

 

© Стефания Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??