О, Пролет! Ти, невесто бяла,
даряваш света с чудна
красота. Ти носиш в себе си
любовта и красотата.
Всичко става тъй прекрасно
пред твоето великолепие и величие.
Ти носиш радост на всички нас.
Ти си дар от небесата.
Пролет, ти даваш живот на
всичко. Птичките запяват,
цветята цъфват, когато ги
погалиш с твоя полъх.
Биляна Гигова
© Биляна Гигова Всички права запазени
С обич , Биляна!