17.04.2018 г., 16:21 ч.  

Пролет моя 

  Поезия
399 2 14

Как е хубава тревата!

На дърветата листата

тихичко в гората си шушнат.

Колко свежо е небето!

Колко леко е сърцето,

Пролет моя люляково - теменужна!

© Маргарита Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??