Apr 17, 2018, 4:21 PM  

Пролет моя 

  Poetry
397 2 14

Как е хубава тревата!

На дърветата листата

тихичко в гората си шушнат.

Колко свежо е небето!

Колко леко е сърцето,

Пролет моя люляково - теменужна!

© Маргарита Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??