Прелетна надежда
Пролетта ме обсипва
с аромата красив
и грее нежно
слънце в прохлада...
Зюмбюл се усмихва,
иглика блести,
а вятърът нестихнал,
повява моите коси...
Във въздуха се рее
пролетна надежда,
ято птици мило
в простора ме извежда...
Ех, пролет нова,
мечтите, птици бели,
дъгата многоцветна,
дъждовните капки довели...
© Елена Калчева Всички права запазени