25.04.2020 г., 8:26 ч.

Пролетна песен 

  Поезия » Любовна
471 0 0
Слушам песента, на пролетната птица. И с радостта се пълни моята душица. Тя пее волно и просторно. И показва любовта, която крия от света. От тази лекота, имам нужда аз сега. Искам като птица да полетя и свободно да изразя, всичко което пърха в моята душа. Да кацна тихо, да притая и да изпея с нежен глас всичко, което чувствам аз. И радостта на пролетта, да ми даде тази тъй желана свобода .

© Vlubena Vgivota Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??