19.03.2013 г., 21:17 ч.

Пролетна зима 

  Поезия » Пейзажна
489 0 0

       

Зимата отново се завърна,

готова всичко да прегърне 

с необятна бяла красота,

но защо? Къде е пролетта? 

 

Нали уж беше си отишла

и всичко възроди се  отначало,

цъфналите клони, пеперудите,

слънцето по-силно заблестяло.

 

Но стига вече студ и мраз,

хайде зимата да си отива 

и да кажеме на глас 

идвай, пролет, ти красива!

 

 

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??