20.08.2012 г., 11:47 ч.

Пролука в любовта 

  Поезия » Любовна
604 0 5

Всяка любов пролука си има.

През нея надничат тайни неща,

тихи въпроси, надежди без име,

звездно разсъмване, слънце в нощта.

 

Сто колебания, трепети верни

на нечия светла, ранима душа,

взривени мълчания, дни суеверни

през тая  пролука с любов се тешат.

 

Оттам преминават обиди, раздели,

шепот и крясък, смисъл и зов...

Оттам се изтича самотна в неделя

понякога даже  самата любов. 

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??