12.08.2008 г., 21:08 ч.

Променена 

  Поезия » Любовна
613 0 5


Всеки спомен, който нося в сърцето
ще го скрия в някоя мечта.
Ще премахна и усмивката си от лицето
и ще стана аз студена за света.

Ще проклинам всеки, който ме пожелае
ще изгарям с мойте очи
и нека светът да узнае
колко много ме боли.

Нека погледът ми е жарава,
допирът ми - вечен студ,
всичко огън нека става,
нека нищо не остане тук.

                                23:33 ч
                                09.08.08

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??