26.11.2008 г., 10:28 ч.

Промени се 

  Поезия » Друга
757 0 3
ПРОМЕНИ СЕ

Двул
ичие е твоето име,
безразличие е твоят девиз.
Показваш злобата си и лете, и зиме,
от любовта ти са останали само трохи,
някакви зрънца, колкото ориз.
Сърцето ти е вледенено,
а душата ти - от дявола покварена.
Цялото ти съществуване е със завист заразено,
съдбата ти е с юмрука на самотата ударена.
Говориш без да мислиш,
лъжеш без да спираш.
Егоист си, за другите не мислиш,
всички негативи събираш.
Но наранявайки другите,
нараняваш и себе си!
Затова, ЧУЙ! ЗАПОМНИ! ПРОМЕНИ СЕ!
От тоя кошмар събуди се!
Преди празнотата, която отвътре чувстваш,
да те погълне и в мрака завинаги да препускаш
!!!


© Владислав Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??