27.05.2008 г., 18:57 ч.

Промяна 

  Поезия » Друга
765 0 2
Отбягвам те - не мога да съм лоша
и да ти кажа, че не ме интересуваш,
на улицата, ако те срещна,
сърце не дава ми да те подмина.
Далече от теб, спокойна, без досада,
щастлива, забравила, че съществуваш
и ти, че не разбираш как ти бягам,
струва ми се, се преструваш.
Усмивката ти грее, щом ме видиш,
а аз безразлична ще отмина,
загубила старите следи.
Така е във живота - всичко се променя -
хората сменят своите среди,
за да могат да се отърсят от спомени,
спомени за хора нагли и зли!

© С обич от мен за вас Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??