30.12.2007 г., 15:11 ч.

Пронизвай моето сърце! 

  Поезия » Любовна
751 0 23
                                                             На П.

                     
                           "Да обичаш човек е много лесно, но да намериш човек, който                                           заслужава да бъде обичан е много трудно!"

                               

Целуни ме,
ти знаеш как с целувки да лекуваш.
Изгори ме,
не искам вече да сънувам.
Приюти ме,
искам в тебе цяла да проникна.
Изкуши ме,
в ума и душата ти да вникна.
Обещай ми
да не потъпкваш любовта.
Не забравяй,
че аз съм твоята жена.
Преброй за мен
всички безбройни звезди.
Докосни ме
и ако скърбя ме утеши.
Кажи ми,
изпитвал ли си със мен тъга?
Припомни ми
каква беше нашата мечта.
Откривай ме
като едно любопитно дете.
Люби ме,
пронизвай моето сърце.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??