22.01.2007 г., 9:00 ч.

"Пропилявам дните си..." 

  Поезия
476 0 0
Пропилявам дните си
В търсене на надежди и причини,
Смисъл да продължа да съществувам
Пропилявам дните си
Заблуждавам себе си,
Че някому съм нужна
Пропилявам дните си
Говоря с картините си
Защото само те ме слушат
Пропилявам дните си
Търсейки себе си
С душа разсъблечена
Пропилявам дните си
В търсене на нежност и любов,
Но намирам само доказателства,
Че отдавна съм обречена...

14.12.2006
16:42

© Гергана Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??