17.03.2013 г., 22:24 ч.

Прошка 

  Поезия » Друга
518 1 0

Прощавам ти... 
... задето ме нарани.
... за твоите лъжи.
... за неспазените обещания.
... за горчивите сълзи.
... за това, че в заблуда до сега живях.
... за това, че сърцето ме боли.
Прощавам ти всичко аз.

Прощавам...
... и на хората зли.
... и на лицемерите.
... и на завистниците.
... и на клюкарите.
... на приятелите.
... на моите деца.
Прощавам на всички аз.

Простете ми и Вие,
ако неволно Ви нараних.

 17.03.2013 г.

© Дени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??