18.11.2004 г., 9:03 ч.

Прошка 

  Поезия
2291 0 6
Да даваш прошка, значи, че обичаш.
Да прощаваш, значи много.
Да прощаваш, значи си готова,
ако не значи, казваш сбогом.

Да си просиш прошката не става.
Да търсиш прошка, не върви.
Може и да искам много,
ако е така - прости!

Искам да ти кажа Сбогом!
Искам тези думи аз да изрека.
Искам, искам, но не мога.
Искам твоята ръка...

Може би е късно вече,
може би съм закъснял.
Ти си вече толкова далече,
а в сърцето е печал...

Може би е някак сложно,
ти сега да ми простиш.
Може би е невъзможно,
с твоята любов да ме дариш.

Но ще дойде ден във който,
пак ще спреш до мене ти,
и ще дойде ден, когато
може би ще ми простиш.

© Георги Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??