4.11.2008 г., 19:21 ч.

Прошка 

  Поезия » Любовна
493 0 0
 

Прошка

 

Гледам сега празната стая
и твоя силует рисувам с очи.
Най-много от всичко тебе желая,
но разумът силно на сърцето крещи:
„Хайде, тихо! Мълчи!"


Прости за всичко, което направих,
болките, които причиних,
раните дълбоки, които оставих
и мечтите, които разбих.

 

„За прошка те моля сега!
Моля те, ако можеш, прости!",
сърцето ранило така,
тихо и кротко мълви.

 

Ангел и дявол в душата съм аз!
Започна да се губи вече буйната страст...
Пепел и мрак, дъжд от печал,
а сърцето обвито в скръб и във жал...

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??