17.07.2007 г., 9:08 ч.

Прошка 

  Поезия
884 0 1

Прошка искаш да ти дам.
Не се занасяй,
ела да те изям.
Ти ще бъдеш моето
наказание, аз ще бъда
твоята присъда. Ще се
молиш да си с мен, ще
се молиш ти за прошка, но
съдбата ти е тежка.
Прошка няма да ти дам!

© Дияна Сотирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??