Jul 17, 2007, 9:08 AM

Прошка 

  Poetry
838 0 1

Прошка искаш да ти дам.
Не се занасяй,
ела да те изям.
Ти ще бъдеш моето
наказание, аз ще бъда
твоята присъда. Ще се
молиш да си с мен, ще
се молиш ти за прошка, но
съдбата ти е тежка.
Прошка няма да ти дам!

© Дияна Сотирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??