3.07.2009 г., 22:37 ч.

Прощално 

  Поезия » Пародии
731 0 0

по Никола Вaпцаров

 

Понякога ще влизам във дома ти

като нечакан и наканен гостин.

Не оставяй нощем СОТ-а включен,

вратите не залоствай!

 

Ще вляза тихо, крото ще огледам,

ще отараша всичко за бижута.

А след като ти свия телевизора,

ще те целуна и ще си отида.

 

 

© Захаринчо Методиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??