3 jul 2009, 22:37

Прощално 

  Poesía » Parodias
743 0 0

по Никола Вaпцаров

 

Понякога ще влизам във дома ти

като нечакан и наканен гостин.

Не оставяй нощем СОТ-а включен,

вратите не залоствай!

 

Ще вляза тихо, крото ще огледам,

ще отараша всичко за бижута.

А след като ти свия телевизора,

ще те целуна и ще си отида.

 

 

© Захаринчо Методиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??