11.08.2005 г., 2:00 ч.

Прощално 

  Поезия
1020 0 0
Не ме моли при тебе 
                   пак да се завърна,
а позволи ми за последно 
                 сега да те прегърна;

за сбогом целувка дълга
                            да ти подаря
и по своя път сама сега
                            да продължа.



06.03.2005

© Александра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??