11.08.2011 г., 10:38 ч.

Прощално 

  Поезия » Друга
853 0 4

 

                                                    ПРОЩАЛНО 

                                                      на ПИНКИ

 

                                 Страхувам се отново да го изрека,

                                 напира в мен поредната сълза,

                                 сълза от мъка и тревога...

                                 Защо отиде си за бога??...

 

                                 Защо на теб, приятелко любима,

                                 внезапно случи се това?

                                 Една бе ти, незаменима,

                                 а днес лежиш в пръстта!

 

                                 Кой ангел или демон те отне?

                                 Сега далеч си ти - КЪДЕ?

                                 Защо животът е несправедлив?

                                 Защо си мъртва ти, а той е жив?

 

                                 Така не се говори, зная,

                                 сега си ти далеч в безкрая!

                                 Сега без теб животът опустя,

                                 дано някога плати си за това!

 

 

P.S. На моята скъпа приятелка, която загина в катастрофа
       месеци преди абитуриентския си бал...

 

© Цветелина Тренева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??