С тебе как да се сбогувам,
не
искам да изричам и последно сбогом,
как сега аз да живея,
като без теб не
мога.
Зная аз, че времето лекува,
но моето сърце не ще да
оздравее,
без тебе, Татко мой,
то плаче и
пустее.
© Илия Левков Всички права запазени