10.11.2006 г., 10:46 ч.

Прости... 

  Поезия
733 0 5
Греших безкрайно много, а всъщност исках с теб да съм добра!
След всяка грешка се раждах и умирах с надежда
да възкръстне любовта...
Порочна съм и не мога да го отрека,
но мога всяка грешка аз да залича,
всяка болка да изкореня!
Нека последен шанс да си дадем!
Все още любовта е жива в мен...
Моля те, прости!
Прости за отминалите дни,
за безкрайните лъжи!
Повярвай в мен, във нас, във любовта!
Повярвай, ще бъда по-добра!...

© Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??