10 nov 2006, 10:46

Прости... 

  Poesía
729 0 5
Греших безкрайно много, а всъщност исках с теб да съм добра!
След всяка грешка се раждах и умирах с надежда
да възкръстне любовта...
Порочна съм и не мога да го отрека,
но мога всяка грешка аз да залича,
всяка болка да изкореня!
Нека последен шанс да си дадем!
Все още любовта е жива в мен...
Моля те, прости!
Прости за отминалите дни,
за безкрайните лъжи!
Повярвай в мен, във нас, във любовта!
Повярвай, ще бъда по-добра!...

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??