14.04.2006 г., 18:20 ч.

ПРОСТИ 

  Поезия
709 0 6

                            ПРОСТИ...

  ...ми, че ти казах толко' тежки думи...

 ЗАБРАВИ, каква бях аз преди...

 ПОГЛЕДНИ, как гонят се облаците във небето...

 ПОТОПИ, изморената ръка в морето...

 ЗАСЛУШАЙ се как бие сърцето...

 ЗАБЕЛЕЖИ истината в мойте очи... 
         
           и прости за мойте детски игри!

© Жеже Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??