27.06.2007 г., 9:41 ч.

Прости 2 

  Поезия
650 0 2
Прости 2

Обвит в мрак бях аз!

Душата беше черна, демонична!

Как допуснах всичко това ?

Късно разбрах за грешките си,

Прости, стига ме съди, моля се сега!

Стига ме мрази!По-истински съм,

повярвай, по-истински от всякога!

Сега съм аз, не друг!

Прости, обичай ме както преди!

© Benifios Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??