Jun 27, 2007, 9:41 AM

Прости 2 

  Poetry
559 0 2
Прости 2

Обвит в мрак бях аз!

Душата беше черна, демонична!

Как допуснах всичко това ?

Късно разбрах за грешките си,

Прости, стига ме съди, моля се сега!

Стига ме мрази!По-истински съм,

повярвай, по-истински от всякога!

Сега съм аз, не друг!

Прости, обичай ме както преди!

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??