26.02.2006 г., 18:09 ч.

Прости! 

  Поезия
786 1 4
                         Не се сърди!
                         Не казвай сбогом!
                         Не ме вини,
                         че ме плени!

                         Не ти се сърдя-знам
                         въздушни кули си строят
                         не само Дон Кихот
                         и Санчо Панса!

                         О,мечтателко,нима повярва,
                         че някой може да ти вярва..
                         И твоите мечти-
                         подводни са скали.
                           
                         Тъй дълго чаках..
                         Сърцето ми туптеше...
                         Прегращах те в съня си
                         и плаках,плаках..
       
                         И срина се небостъргача
                         с чутовен гръм и трясък,
                         а съвестта-палача
                         в отломките дочува крясък..

                         А огъня запален
                         горя,горя самотен..
                         Прости...не ме вини!
                         Знам любовта е сляпа .

© Стен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря на всички!Радвам се, че съм докоснала душите ви!
  • Тъй дълго чаках..
    Сърцето ми туптеше...
    Прегращах те в съня си
    и плаках,плаках..
    много силно
  • Хареса ми и на мен! Действай, пиши, ти можеш! За 6-так си!!!
  • Хареса ми!Искрено е!
Предложения
: ??:??