10.10.2008 г., 0:12 ч.

Прости, че те обичам 

  Поезия » Любовна
3321 0 1

Прости, че те обичам
Прости ми за това,
че толкоз те обичам,
че влюбих се в очите ти!
Прости ми, че не може да отвикне
сърцето ми... не може да мълчи!
Прости ми затова,
че дръзнах да мечтая
за твоята любов и топлина
и вярвах в щастието, без да зная,
че то се среща рядко по света!
Прости ми, но не мога да забравя
усмивката на твоето лице!
Прости ми и кажи какво да правя,
щом в мене бие влюбено сърце!
Виновна съм, че аз сама поисках
да срещна тъмнината с топлина,
че исках тихичко на твойто рамо
да кажа тайните си до една!
Аз още вярвам в теб
и пак със тиха болка днес те моля:
Прости за моята любов към теб!

© Рейчъл Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??