29.01.2011 г., 14:27 ч.

Прости ми 

  Поезия » Друга
508 0 2

 

Не се сърди, приятелю,

че не ти говоря

както преди

за пчеличките

и птичките –

мила ремисия...

Просто пак

излязох на позиция –

не мога да чакам

да мине пороят –

отново жестоко

с него

се боря.

Прости, че немея...

Още обичам.

Просто в момента

не мога

да тичам.

Прости ми, приятелю,

че не умея

да накарам

сърцето

фалшиво да пее...

© Калина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесах!
    Бори се с пороя от фалшиво пеещи сърца!С теб съм...
  • Много красиви думи... Само истински човек би ги изрекъл Поздравления и бъди!
Предложения
: ??:??