Търся те в мрака,
сам-сама съм аз.
Не знам какво ме чака
в този късен час.
Къде си, ела и спаси ме,
не искам да съм сама?
От тъгата измъкни ме,
не си играй така.
Чакам те, любими,
моля те, сега ела.
За всичко ти прости ми
и за твоята тъга.
Знам, сгреших, така е,
и си плащам за това.
Знам, че лъжа е
за тебе любовта.
© Теодора Всички права запазени