25.05.2006 г., 14:52 ч.

Прости ми 

  Поезия
694 0 1

Прости ми, че ми липсваш.

Прости ми, че съм пряма.

Прости ми, би било измяна,

ако те пусна да си идеш.

Прости, че те харесах.

Прости, че не забравих.

Прости, че не оставих

и себе си на теб поднесох.

Прости ми, че обичам.

Прости ми, че те търся.

Прости ми, няма се прекърша

и чувствата не искам да отричам.

Прости ми че ме има...

 

© Зл Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • За съжаление е под нивото на сайта.
    Трябва да го оправиш!
Предложения
: ??:??