May 25, 2006, 2:52 PM

Прости ми 

  Poetry
715 0 1

Прости ми, че ми липсваш.

Прости ми, че съм пряма.

Прости ми, би било измяна,

ако те пусна да си идеш.

Прости, че те харесах.

Прости, че не забравих.

Прости, че не оставих

и себе си на теб поднесох.

Прости ми, че обичам.

Прости ми, че те търся.

Прости ми, няма се прекърша

и чувствата не искам да отричам.

Прости ми че ме има...

 

© Зл Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • За съжаление е под нивото на сайта.
    Трябва да го оправиш!
Random works
: ??:??