15.04.2010 г., 22:01 ч.

Прости ми 

  Поезия » Любовна
598 0 1

Прости ми, че избрах да те обичам!
Прости ми, че ми даваше крила!
На душата ми ù трябваше тъй малко,
за да повярва в себе си и в света.

Прости ми, че, политайки в небето,
аз падах, забравила да махам с крила.
И устремена в полета – пропадах,
пресътворявайки отново своята душа.

И давайки ми прошката си – аз разбирах,
че ти си тук до мене в света.
И колкото и много аз да те обичам,
не ще успея от теб да се отдалеча.

© Валентина Недялкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Когато обичаш ,искаш да си близо до любимия!Любовта сближава! ПОЗДРАВИ ЗА СТИХА!
Предложения
: ??:??