7.08.2006 г., 20:55 ч.

Прости ми 

  Поезия
655 0 0
 

ПРОСТИ МИ 

Без теб животът ми е сянка на градоносен облак.

Без теб любовта ми е мъртва скала.

Ти трябва да знаеш, че сърцето ми тлее,

а душата немее, когато те няма до мен.

Магьоснико на моите сили и страсти,

прости несъвършенството и егоизма,

разреши ми да те имам не само в мечти.

Разреши ми да бъда твоя завинаги.

Нека тръгнем заедно по отъпканите друми на света

и в миговете на горчилка и радост.

Нека се подкрепяме докато смъртта ни раздели.

Нека бъде свята нашата любов.

Не бъди жесток и разбери:

Изкушението, пред което ме постави,

е по-силно от волята,

по-страшно от тъмата на невежеството,

по-желано от глътка вода в пустинята на самотата.

Прости ми!  

© Славея Гарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??