ПРОСТИ МИ
Прости ми, че изневерих ти аз с един шофьор!
Прости ми, че предадох те заради един секс-актьор!
Прости ми, че убих вярата ти в мен!
Желая да съм с теб и ти да си със мен!
Желая те единствен теб -
само ти си ми в сърцето!
Искам да съм само с теб
и нощ, и ден, и на земята, и на небето!
Само остани със мен...
Само се върни при мен...
© Силвия Герджикова Всички права запазени